loading...

بیست و یکیا

حنا، پودر گیاهی سبز رنگ که به هنگام ترکیب با آب، رنگ مویی قدیمی محسوب می شود ، جز در مراسم های حنا بندان، استفاده های بیشماری دارد. در این پست به شما اموزش می دهیم که از حنا به عنوان رنگ موی طبیعی اس

سامان بازدید : 44 شنبه 13 مهر 1398 نظرات (0)

حنا، پودر گیاهی سبز رنگ که به هنگام ترکیب با آب، رنگ مویی قدیمی محسوب می شود ، جز در مراسم های حنا بندان، استفاده های بیشماری دارد.

در این پست به شما اموزش می دهیم که از حنا به عنوان رنگ موی طبیعی استفاده کنید و  با استفاده از ان ماسکی فوق العاده برای رفع جوش ها و لکه های صورت خود بسازید . وهمین طور از خواص بیشمار حنا مطلع شوید .

 

برای خواندن 5 مقاله ی گرد اوری شده، به ادامه ی مطلب مراجعه کنید .

 

مقاله اول:  فواید استفاده از حنا برای مو

 



فواید حنا

"حنا" یک نرم کننده گیاهی بسیار عالی بشمار می آید

 

خواص حنا برای مو واقعا شگفت انگیز است. اگر فکر می‌کردید حنا را می‌توان فقط برای رنگ کردن و دادن رنگی قهوه‌ای یا روشن به مو، به کار برد، باید طرز فکرتان را تغییر دهید. این گیاه ساده، استفاده‌های زیادی دارد که هر کدام از آن‌ها، پوست سر سالم و مویی قوی به شما هدیه می‌دهد و برای سلامت عمومی بدن تان نیز بسیار مفید است.

 

حنا ماده ای است گیاهی که در خاورمیانه و کشورهای جنوب آسیا طرفداران بسیاری دارد. در بیشتر موارد از حنا جهت رنگ نمودن موی سر استفاده می شود و یک رنگ قهوه ای مایل به قرمز زیبایی به موهای تیره می دهد. هرچند که بسیاری از افراد از خاصیت های آن در درمان ریزش مو و بهبود رشد مو آگاهی ندارند. علت موثر بودن حنا  در رشد مو این است که با پروتئین های طبیعی در مو مخلوط می شود در نتیجه سبب تحریک رشد مو می شود. بعلاوه استفاده از حنا بطور منظم مو را سالم تر و محکم تر می کند.

فواید استفاده از "حنا برای مو"
حنا  یک درمان طبیعی ضد ریزش مو و حفظ سلامت مو است. کوتیکول های مو را درمان میکند در نتیجه در بهبود سلامت ریشه مو نیز موثر است که این امر مانع از خرد شدن تارهای مو شده و درخشندگی موها را حفظ می کند. همچنین حنا PH پوست سر را در حد متعادل نگه می دارد تا از ریزش موی زودرس جلوگیری کند.بسیاری از مشکلات پوست سر نظیر شوره و خشکی را درمان می کند. علاوه بر آن اثرات آلودگی بر روی مو و خشکی بیش از حد بعلت استفاده از سشوار را از بین می برد. در آخر ذکر توجه داشته باشید که حنا مانع از سفیدی زودرس مو می شود.

 

خواص حنا برای مو, حنا برای مو, حنا

خواص حنا برای مو

 

خواص نرم کنندگی حنا
حنا  یک نرم کننده گیاهی بسیار عالی بشمار می آید. سبب می شود تا موهایتان شفاف و براق بنظر برسد همچنین مو را تغذیه می کند و آن را نرم و ابریشمی می سازد. بهترین راه جهت استفاده از فواید حنا برای نرم کردن مو خیساندن آن در ماست ساده و سپس مالیدن آن به تمام نواحی سر است. ماست مانع از خشکی مو شده و درخشندگی تارهای مو را سبب می شود.

 

همچنین می توانید پودر حنا را با ماست و چند قطره آبلیمو مخلوط نمایید و به سر خود بمالید و بعد از یکساعت سرتان را بشویید. اگر می خواهید از حنا برای تیره کردن رنگ موهایتان استفاده کنید پودر حنا و آبلیمو را در یک ظرف آهنی مخلوط نمایید و بگذارید یک شبانه روز بماند. البته اگر می خواهید موهایتان رنگ قهوه ای مایل به قرمز داشته باشد به هیچ وجه از ظروف آهنی استفاده نکنید.

اگر از دانه های شنبلیله در مخلوط بالا استفاده نمایید حنا بعنوان یک ضد شوره عالی به شما در از بین بردن آنها کمک می کند. برای این کار یک قاشق چایخوری دانه شنبلیله را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند سپس ماده ای خمیری شکل از آن تهیه کنید و با حنا مخلوط نمایید. همچنین می توانید با اضافه نمودن چند قطره روغن کرچک و روغن نعنا خاصیت آن را افزایش دهید. این ماده نه تنها موی شما را محکم و سالم می کند بلکه درخشندگی زیبایی به آنها می بخشد.

 

حنا برای ریزش مو 

ترکیب پودر حنا و روغن خردل، درمانی عالی برای ریزش مو است.

– ۲۵۰ میلی‌لیتر روغن خردل را بجوشانید.

– مقداری برگ حنا را به آن اضافه کرده و بگذارید باز هم بجوشد.

– از این روغن برای ماساژ دادن مو و پوست سرتان، به صورت ۲-۳ بار در هفته استفاده کنید.

– تمام روغن را در یک ماه مصرف کنید.

 

حنا برای درمان کچلی

حنا دارای اثر ضد باکتری خصوصاً در باکتریهای گرم مثبت می باشد و در قارچ های مولد کچلی تریکوفایتون، اسپوروتریکوم و کریپتوکوکوس دارای اثر ضد قارچی است . استفاده حنا به صورت موضعی بیماریهای قارچی پوستی بویژه قارچ های عامل کچلی را درمان می کند.

 

موهایی درخشان و ابریشمی با حنا

به عنوان یک نرم کننده طبیعی، حنا می تواند به موهایتان حجم دهد و همچنین مانند یک محافظ در برابر آسیب های محیطی عمل کند. علاوه بر این به موها رطوبت و مواد مغذی بخشیده و همین موجب ایجاد موهای سالم و درخشان می شود.

 

نکته: دو بار در ماه موهایتان را به حنا آغشته کنید تا به اندازه کافی موهایتان براق و سالم شود. مقداری ماست به پودر حنا اضافه کنید و آن را حداقل 2 تا 3 ساعت استراحت دهید سپس برای حدود 1 تا 2 ساعت اجازه دهید روی سرتان باقی بماند. در آخر با آب گرم بشویید.

 

حنا موجب بازسازی موهای آسیب دیده می شود

از جمله خواص حنا تنظیم تراز اسیدی-قلیایی پوست سر است و حنا موهای آسیب دیده را بازسازی می کند. علاوه بر آن می تواند برای درمان خارش، عفونت و شوره سر مفید واقع شود.

 

خواص حنا برای مو, حنا برای مو, حنا

فواید حنا برای مو

 

خواص حنا باعث رشد مو می شود

به استثنای بازسازی، حنا همچنین می تواند به کاهش ریزش مو و سایر مشکلات پوست سر کمک کند. به خاطر ترکیبات طبیعی اش، هیچ آسیبی به موهایتان نمی زند و شما به راحتی می توانید موهایی رنگی بدون عوارض جانبی داشته باشید.

 

جلوگیری از خاکستری شدن و نازک شدن تارهای مو

به جای خرید محصولات گران قمیت بازاری، حنا بخرید که یک راه حل جامع برای داشتن موهای ضخیم و براق محسوب می شود، مشکلات پوست سر و شوره سر را کاهش می دهد و رنگ موهایتان را هم قرمز می کند.

 

درمان شوره‌ی سر با حنا

حنا بعنوان یک راه درمانی کاملا موثر برای شوره‌ سر نیز شناخته می‌شود. یکی دو قاشق چایخوری تخم شنبلیله را شبانه در آب بخیسانید و صبح آنرا بکوبید. کمی روغن خردل را حرارت دهید و کمی برگ حنا به آن اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود و حالا خمیری که از تخم شنبلیله درست کردید را به آن اضافه کنید.

 

می‌توانید مخلوط بدست آمده را از صافی رد کنید تا از ذره‌های زبر آن خلاص شوید. این روغن را یک ساعت قبل از اینکه به حمام بروید و از شامپو استفاده کنید، به موهایتان بمالید.

 

راهنمای استفاده از حنا
اگر از حنا با هدف رشد موهایتان استفاده می کنید باید آن را بصورت روغن و بطور منظم به کف سر خود بمالید. روش های زیر را دنبال کنید تا روغن حنا بدست آید.

ـ ۴/۱ لیتر روغن خردل را در یک ظرف گرم کنید.

ـ تعدادی برگ حنا را خرد کنید و درون ظرفی که روغن خردل در آن است ، بریزید.( برگ حنا در عطاری یافت می شود.)

ـ زمان دهید تا این مخلوط بجوشد.

ـ زمانیکه مخلوط قهوه ای مایل به قرمز شد شعله را خاموش کنید.

ـ قبل از اینکه آن را از صافی رد کنید چند دقیقه صبر کنید تا مخلوط سرد شود.
ـ آن را از صافی رد کنید ودرون یک بطری بریزید.
ـ زمانیکه می خواهید آن را بر روی پوست سرتان بمالید ، این روغن را با ماست و آبلیمو مخلوط نمایید.( مقدار روغن بستگی به طول موهایتان دارد.)
ـ بمدت دو ساعت بگذارید روی سرتان بماند سپس آن را با آب گرم بشویید.

 
 
مقاله دوم : چگونه رنگ موی قهوه ای گیاهی درست کنیم؟ + آموزش
 

در مقایسه رنگ موهای شیمیایی و رنگ موی گیاهی باید به این نکته اشاره کرد که رنگ موی گیاهی نه تنها اثرات سوء و عوارض به همراه ندارند بلکه به دلیل وجود برخی گیاهان دارویی در ترکیبات آنها باعث استحکام بخشیدن به موها نیز می شود.

معمولاً تغییر رنگ مو بیشتر در جهت متفاوت شدن  زندگی روزانه امروزی کاربرد داشته و برای تنوع  بخشیدن به موها  و یکسان دیده نشدن در میهمانی ها ، مجالس عروسی و بین خانمها علاقمندان زیادی دارد. در گذشته اجداد ما تا موی سفیدی نمی دیدند موهای خود را رنگ نمی کردند، با توجه به تنوع رنگ موهای شیمیایی، عوارضی را هم به دنبال دارند که در مورد رنگ موهای گیاهی این موضوع صادق نیست. در مقایسه رنگ موهای شیمیایی و رنگ موی گیاهی باید به این نکته اشاره کرد که رنگ موی گیاهی نه تنها اثرات سوء و عوارض به همراه ندارند بلکه به دلیل وجود برخی گیاهان دارویی در ترکیبات آنها باعث استحکام بخشیدن به موها نیز می شود.

مواد لازم :
حنا : ۱ قاشق غذاخوری
قهوه : ۳ قاشق غذاخوری
ریوند چینی : ۳ قاشق غذاخوری
آب : ۱ لیوان

روش مصرف
ابتدا قهوه و ریوند چینی را پس از آسیاب و مخلوط کردن به همراه یک لیوان آبجوش به مدت یک ساعت دم کرده سپس جنا را اضافه کرده و کمی هم بزنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت بماند سپس از تمیزی سر اطمینان حاصل کرده و مواد را بر روی تمام سر ماساژ دهید و پس از گذشت ۱ ساعت سر را با آب ولرم شستشو کنید.

نکات مهم
رنگ موهای گیاهی معمولاً پوشش بهتری در موهای سفید ایجاد می کنند عدم استفاده از رنگ های شیمیایی نیز تاثیر بسزایی دارد.
در رنگ کردن مو به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از هر نوع رنگ مو حتی گیاهی باعث سفیدی بیشتر موها می شود پس در صورت نیاز سر را رنگ کنید.

 

 

 

مقاله سوم : معجونی گیاهی برای رفع لکه ها و جوشهای صورت

 

 ر

 

 

معجونی گیاهی برای رفع لکه های صورت و جوشهای بدن

معجونی گیاهی برای رفع لکه های صورت و جوشهای بدناین معجون و یا بهتر بگوییم ماسک ویژه جهت رفع لکه های ناشی از جای جوشها و یا لکه های حاملگی و میانسالی بسیار موثر است وشما می توانید اثر واقعی آن را پس از یک ماه استفاده ببینید.این معجون

 

و یا بهتر بگوییم ماسک ویژه جهت رفع لکه های ناشی از جای جوشها و یا لکه های حاملگی بسیار موثر است به شرط آنکه حتما به طور مداوم و روتین، طبق عادت با هر بار حمام کردن و یا هفته ای دو بار این کار انجام شود :


مواد لازم برای هر بار استفاده از این ماسک :

ماست کم چرب : یک قاشق غذا خوری
حنای بی رنگ : یک قاشق مربا خوری
گلا ب : دو سه قطره

 

این مواد را با هم مخلوط کرده و قبل از حمام به مدت پانزده تا بیست دقیقه بر روی صورت یا بدن خود و جاهایی که جوش می زند بمالید و صبر کنید تا خوب جذب شود که بهتر است برای جذب بهتر اگر فرصت داشتید کمی هم در بخار حمام بمانید تا کاملا جذب پوست شود در غیر این صورت لزومی نیست و می توانید پس از این مدت زمان بشویید.


اثر بخشی این ماسک زمانی خود را نشان خواهد داد که با هر بار حمام کردن بر روی صورت و بدن گذاشته شود، در صورتی هم که فقط به عنوان ماسک بر روی پوست صورت مورد استفاده قرار می گیرد حتما هفته ای دو بار استفاده شود آنوقت شما تاثیر آن را پس از یک ماه استفاده ی مرتب بر روی چهره و بدن خود خواهید دید.

 

 

 

 

مقاله چهارم : حنا ؛ گیاهی برای موهای شما

حنا ؛ گیاهی برای موهای شما

 

ضد باکتری، ضد قارچ، ضد تب، ضد اسپاسم، ضد ویروس، ضد آفتاب، قابض، تهوع آور، ادرارآور، قاعده آور، ملین، خلط آور، محافظ کبد، کاهش دهنده‌ی پرفشاری خون، سقط کننده، حساسیت زا، مهار کننده‌ی نیترات ردوکتاز و مسکن از خواص مفید حنا است.

 

حنا گیاهی درختچه‌ای و با ارتفاع تا 7 متری می‌باشد. برگ‌های این درختچه، ساده، بیضی، نوک تیز و به طول تا 3 و به عرض تا 1 سانتی متر هستند. این برگ‌ها به طور متقابل بر روی ساقه قرار می‌گیرند.

 

گل‌های حنا سفید یا مایل به گلی کوچک و به صورت مجتمع خوشه مانند، با ظاهری زیبا بر روی ساقه قرار دارند.

 

درختچه‌ی جوان بدون خار، ولی درختچه‌های مسن، دارای خار هستند.

قسمت مورد استفاده‌ی حنا برگ آن است.

درختچه‌ی حنا در مناطق جنوبی ایران از جمله اطراف بندرعباس و بوشهر، استان سیستان و بلوچستان (اطراف چابهار)، استان کرمان (کرمان، بم و نرماشیر)، استان خوزستان (اطراف اهواز) و یزد رویش دارد.


منبع جغرافیایی

حنا، بومی نواحی مدیترانه است. در نواحی شرق نزدیک و هندوستان نیز کاشته می‌شود و از نواحی استوایی هند و مصر به نقاط دیگر صادر می‌گردد. در ایران نیز در مناطق جنوبی کشور، استان‌های کرمان، هرمزگان و بلوچستان کاشته می‌شود.

 

ترکیبات مهم

یکی از مهم‌ترین اجسامی که شناسایی و استاندارد کردن حنا نیز، با آن صورت می‌گیرد، ترکیب لاوسون یا 1 ـ هیدروکسی نفتوکینون می‌باشد که به میزان حدود 1% حنا را تشکیل می‌دهد. این ماده، منبع رنگ حنا نیز هست.

 

ترکیبات دیگر حنا، شامل کومارین، گزانتون‌ها، فلاوونوئیدها، کینوئید، تانن به میزان 10- 5 درصد، رزین و مقداری اسید گالیک به حالت آزاد و مقدار کمی استرول از جمله سیتروسترول هستند.

 

حنا علاوه بر موارد مذکور دارای مانیتول و موسیلاژ است. وجود موسیلاژ باعث می‌گردد که برگ حنا به سهولت با آب به صورت خمیر درآید . حنا دارای 2/1% اسانس می‌باشد.


اثرات مهم

* با توجه به این که حنا یکی از گیاهان، با مقدار قابل ملاحظه‌ای تانن است، لذا دارای خاصیت قوی قابض می‌باشد؛ به همین دلیل از آن به طور خوراکی در اسهال خونی، زخم‌های روده‌ای- معده‌ای و به عنوان ادرارآور استفاده می‌شود.

 

* مصرف خارجی و موضعی آن، به عنوان ضد اگزما، درمان جرب (بیماری پوستی واگیری که عامل آن سارکوپتس اسکابیل می‌باشد)، ضد میکوزیس (بیماری قارچی پوست) و درمان زخم‌ها می‌باشد.

 

در بسیاری از نقاط جهان، از جمله مصر، هندوستان، ایران، پاکستان، افغانستان، اروپای مرکزی و آمریکا، جهت رنگ کردن مو از آن استفاده می‌کنند. در حال حاضر، محصولات زیادی از حنا به عنوان مراقبت و محافظت از مو در جهان ساخته شده و مورد استفاده هستند، از آن جمله حنای بدون رنگ است؛ این نوع حنا رنگ طبیعی مو را حفظ و آن را درخشان می‌سازد.

 

با توجه به این که بعضی از خواص حنا، مربوط به ماده‌ی رنگی آن است، لذا به نظر نمی‌رسد که خواص حنای طبیعی، کاملاً مشابه حنای بی رنگ باشد.

 

  بیشتر بخوانید: مراقبت از مژه

 

هم چنین در هنگام جدا کردن ماده‌ی رنگی لاوسون، مواد دیگری نیز جدا می‌شوند که در حنای بی رنگ حذف شده و یا به میزان کم‌تری وجود دارند

 

* حنا، همچنین خاصیت بهبودی زخم‌های ناشی از عفونت باکتری‌های گرام مثبت را داشته و بر علیه قارچ‌های مولد کچلی مانند تری‌کوفیتوز، اسپوروتریکوم و کریپتوکوکوس، موثر است.

 

* از دیگر خواص حنا، خاصیت نرم کنندگی و ضد آفتاب آن است؛ به همین دلیل در فرآورده‌های آرایشی- بهداشتی، در سال‌های اخیر از آن استفاده می‌شود و جهت ترک خوردگی پوست، به خصوص دست و پا موثر است.

 

* حنا به صورت موضعی در تخفیف دردهای روماتیسمی نیز به کار می‌رود.

 

* جوشانده‌ی برگ آن برای درمان بیماری‌های پوستی، گاهی اوقات تسکین سردرد و دهان‌شویه به کار می‌رود.

 

* عصاره‌ی برگ‌های گیاه به عنوان ضد گرفتگی عضلانی دستگاه گوارشی به کار می‌رود.

 

در بعضی نواحی، گرد برگ حنا، برگ هلو و برگ تانن‌دار گیاهان مختلف را مخلوط کرده و برای رفع اگزما و جلوگیری از تعریق دست و پا بدان می‌مالند.


مهم‌ترین اثرات گزارش شده حنا

ضد باکتری، ضد بارداری، ضد التهاب، ضد لوسمی، ضد کاندیدا، ضد عفونی کننده، ضد قارچ، ضد تب، ضد اسپاسم، ضد ویروس، ضد آفتاب، قابض، تهوع آور، ادرارآور، قاعده آور، ملین، خلط آور، محافظ کبد، کاهش دهنده‌ی پرفشاری خون، سقط کننده، حساسیت زا، مهار کننده‌ی نیترات ردوکتاز و مسکن.


آثار فارماکولوژیکی

به علت وجود تانن، اثرات قابض نشان می‌دهد. به طور کلی عمده‌ی آثار رنگ‌کنندگی و درمانی حنا را ناشی از وجود ماده‌ی لاوسون می‌دانند، اما این ماده به تنهایی عمل نمی‌کند و به خصوص خاصیت رنگ‌کنندگی آن به سایر مواد نیز بستگی دارد. لاوسون سمیت بسیار کمی دارد و موجب کند شدن زودگذر ضربان قلب با افزایش دامنه‌ی انقباض آن می‌گردد.

 

اثر ضد اسهالی آن را به علت کاهش تونوس و حرکات دودی شکل روده می‌دانند.

 

اثرات ضد التهاب، ضد درد و ضد تب با مصرف 500 میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن لاوسون (ماده‌ی مؤثر حنا) گزارش شده است . اثر ضد باکتری و ضد قارچی حنا را نیز به لاوسون نسبت می‌دهند.

 

نکات قابل توجه

1- برداشت حنا، سالی دو بار صورت می‌گیرد. برداشت نخست در اوایل تیرماه به نام حنای گرما که دارای برگ ضخیم و به رنگ روشن است و برداشت دوم در اواخر آبان، به نام حنای قوس که به رنگ سبز تیره می‌باشد.

 

2- با توجه به این که بعضی از خواص حنا، مربوط به ماده‌ی رنگی آن است، لذا به نظر نمی‌رسد که خواص حنای طبیعی، کاملاً مشابه حنای بی رنگ باشد. هم چنین در هنگام جدا کردن ماده‌ی رنگی لاوسون، مواد دیگری نیز جدا می‌شوند که در حنای بی رنگ حذف شده و یا به میزان کم‌تری وجود دارند.


با توجه به این که حنا یکی از گیاهان، با مقدار قابل ملاحظه‌ای تانن است، لذا دارای خاصیت قوی قابض می‌باشد؛ به همین دلیل از آن به طور خوراکی در اسهال خونی، زخم‌های روده‌ای- معده‌ای و به عنوان ادرارآور استفاده می‌شود

 

3- با اضافه کردن مواد و یا گیاهانی به حنا، رنگ‌های مختلفی را ایجاد می‌کنند که نسبتاً پایدار است. مثلاً با اضافه کردن شیر یا آب لیمو به حنا، رنگ برنز را به دست می‌آورند.

 

حنا، موهای سیاه را رنگی نمی‌کند ولی موهای سفید یا رنگی دیگر را رنگ می‌کند.

 

 

گاهی به حنا گیاه رنگ اضافه می‌کنند که بر حسب مقدار مصرفی و زمان استفاده، به صورت قهوه‌ای کم رنگ، قهوه‌ای و یا سیاه غلیظ در می‌آید.

 

 

4- برای تهیه‌ی حنا به منظور استفاده برای موی سر، آن را با آب گرم به صورت خمیر، در می‌آورند و روی سر می‌مالند. نکته‌ی گفتنی این است که در این هنگام باید رطوبت گرم آن حفظ شود تا رنگ دلخواه و پایدار را ایجاد کند؛ از این رو برای مدتی (چند ساعت) روی آن حوله یا پارچه‌ی نفوذ ناپذیری می‌بندند.

 

5- در تحقیقاتی که در سال 1366 توسط صالحی سورمقی و همکاران در دانشکده داروسازی تهران بر روی حنای نواحی مختلف ایران صورت گرفت، حنای نرماشیر (استان کرمان) بهترین و حنای کرمان، یزد و بم در درجات بعدی بودند.


عوارض جانبی

در موارد بسیار نادر، ممکن است باعث تحریک پوست و حساسیت گردد. برگ‌های حنا در موش، ماده‌ی ناباروری ایجاد نموده است.

 

به عنوان رنگ‌کننده‌ی ابروها و مژه‌ها دقت شود، زیرا خطر آسیب رساندن به چشم وجود دارد.

 

برگ‌ها دارای خاصیت مُخدر است و مقادیر بالای آن، باعث سردرد و مسمومیت می‌شود.

 

 

 

مقاله پنجم: با این کار سفید شدن موهایتان را به تاخیر بیندازید!!

 

تجربه نشان داده بیشترین کسانی که موهایشان دیرتر سفید شده و یا به نوعی به نسبت سنشان کمتر سفیدی دارند افرادی هستند که از این ماده ی گیاهی برای تقویت موهایشان استفاده کرده اند...

 

شاید در اطراف شما افرادی باشند که با اینکه سن و سالی هم از آنها گذشته اما موهایشان همچنان رنگ طبیعی خود را حفظ کرده باشد.

 

جدای از عوامل ارثی که بیشترین تاثیر را دارد تجربه نشان داده اکثر افرادی که چند ماهی یکبار موهایشان را با حنا تقویت می کنند جزو افرادی هستند که خیلی دیر و یا اصلا موهایشان سفید نمی شود و این نشان می دهد که حنا به جز خاصیت دارویی و تقویتی که برای پوست و مو دارد باعث می شود ریشه ی مو تقویت شده و رنگدانه های ریشه تقویت شوند.

 

اگر از رنگ دادن حنا خوشتان نمی آيدبه خصوص برای آقایان، می توانيد از حنای بیرنگ استفاده کنید و یا پودر گل ختمی را به حنایتان اضافه كنيد كه ديگر حنايتان رنگ ندهد که با این کار از خواص خود ختمی نيز بهره خواهید برد.

 

  بیشتر بخوانید: بهترین راه درمان چاقی

 

نکته:

1- از رسيدن گرد وخاك و دود به موهايتان جلوگيری كنيد كه دشمن مو هستند.

 

2- برای تقویت و پر پشتی موها می توانید از شلتوك يا همان سبوس برنج که گياه ارزان قيمتي است و در هر عطاري يافت مي شود استفاده کنید آنرا مانند چای دم کرده و مصرف کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 34
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 169
  • بازدید سال : 3,503
  • بازدید کلی : 40,669